Zoekwoorden zijn het meest bekende onderdeel van SEO om hoger in google te komen. Door te optimaliseren voor de juiste zoekwoorden, zorg je ervoor dat je op deze zoekwoorden hoger in Google komt. Echter is ook dit niet direct zo simpel als het klinkt. Zo moet je er bijvoorbeeld wel voor zorgen dat je de zoekwoorden niet gaat spammen. Dat je een tekst helemaal volpropt met enkele zoekwoorden. Dit heeft een averechts effect. Google heeft dit door. De focus moet liggen op waarde. Waar is iemand naar op zoek die een bepaald zoekwoord gebruikt? En hoe zorg ik ervoor dat mijn tekst inclusief dat zoekwoord een zo goed mogelijk antwoord oplevert?

Hoger in Google

Seo specialisten voor google ranking

Als SEO specialisten gaan we aan het werk om ervoor te zorgen dat deze hogere ranking ook daadwerkelijk waarheid wordt. In principe gaat het dan dus niet om één ranking. Het is namelijk in essentie de bedoeling dat je op verschillende zoekwoorden gaat ranken. Hierdoor diversifieer je je bronnen aan organisch verkeer.

Het is nooit slim om alles van één zoekwoord af te laten hangen. Natuurlijk is focus op de korte termijn wel goed, maar uiteindelijk wil je graag op een groot aantal verschillende zoekwoorden gaan ranken. Hierdoor haal je bezoekers op verschillende manieren binnen richting je website. Bovendien biedt dit ook kansen om je bezoekersaantallen te blijven uitbreiden. De juiste SEO expertise houdt je op dit soort punten op het goede pad.

Categories: Default