Messenger laptoptassen van het merk Sleevy. Sleevy 17,3 inch laptoptas artistieke uil design is een moderne kwaliteitstas voor het vervoeren en beschermen van uw laptop, accessoires en boeken/documentatie. Deze veelzijdige 17.3″ laptoptas is comfortabel in gebruik als laptoptas, schooltas, werktas en reistas.

Deze laptoptas 15,6” / schoudertas van het merk Sleevy heeft één hoofdcompartiment, bestaande uit een laptopvak en een vak voor documentatie, boeken  en laptopaccessoires. In het laptopvak kan uw waardevolle laptop worden vastgezet middels een klittenbandsluiting. Indien u geen laptop vervoert in een laptoptas dan kunt u ook documentatie hierin vervoeren of het zachte middenschot naar de zijkant duwen zodat u één groot hoofdcompartiment heeft. Hierdoor is deze stevige laptoptas / schoudertas multifunctioneel in gebruik. Binnen het hoofdcompartiment bevindt zich aan de zijkant ook een vak met ritssluiting voor het veilig opbergen van kleine spullen. De laptoptas heeft aan de voorzijde een compartiment met robuuste ritssluiting voor het eenvoudig en snel opbergen van uw spullen.

Muismat met bijpassend design erbij

Bent u op zoek naar een goede muismat met een leuk design, in de Sleevy webshop vindt u diverse modellen muismatten met natuurlijk de leukste designs zoals u van het merk Sleevy mag verwachten. U heeft keuze uit 3 modellen muismatten, namelijk de standaard muismat van 35 x 26 cm, de ergonomische muismat en de grote gaming mat. De designs zijn afkomstig van de bekende Sleevy laptophoezen, hierdoor kunt u een perfecte combinatie maken van een design laptophoes of laptoptas met dezelfde design muismat.

Muismatten
Categories: Default